Riga Wood Huş Ağacı Kontrplak Ürünleriyle Kalitesiyle Fark Yaratıyor
Posted in Haber

Riga Wood’un birinci kalite huş ağacı kontrplak ürünleri 33 endüstride ve dünya çapında 68 ülkede kullanılıyor.  Riga Wood Türkiye’nin Genel Müdürü Beyhan Acar, Türkiye ve Suriye’deki depremden dolayı geçici barınma ihtiyacının  inşası için 50 bin Euro değerindeki huş ağacı kontrplağın yollanması kararı aldıklarını söyledi.

 

Geçen yıl Riga Wood Türkiye’nin ana şirketi Latvijas Finieris, huş ağacı kontrplak ürünü markasının adını RIGA’dan Riga Wood olarak değiştirdi. Bu hareket grubun kaliteli huş ağacı ürünlerine ve ilişkili hizmetlere yönelik stratejik yönünü çizmeye yönelikti. Riga Wood Türkiye’nin Genel Müdürü Beyhan Acar konuyla ilgili olarak, “Profesyonel müşteri hizmetleri ve yüksek katma değerli mükemmel huş ağacı kontrplak ürünleri bizim önceliğimizdir. Uzun yıllar boyunca, Latvijas Finieris’in ürünleri dünya çapında RIGA markasıyla bilinirken, grubun 12 uluslararası tabanlı ürün geliştirme ve satış ofisi Riga Wood adını taşıyordu. Bu iki markayı birleştirerek, grup belirlenmiş stratejik hedeflerine –müşteriye özel huş ağacı kontrplak ürünü çözümlerine ve hizmetlerine ve sürdürülebilir iş geliştirmeye odaklanmaya ayak uyduruyor” şeklinde konuştu.

Müşteriye özel ve özelleştirilmiş çözümler sunuyor

Huş kontrplakın, zarif iç mekan çözümlerinden endüstriyel projelere kadar uygulanabilen çok yönlü bir malzeme olduğunu vurgulayan Acar, açıklamalarını şöyle sürdürdü: “Başarılı işbirliğinin anahtarı her projenin detaylarına dalmaktır. Uluslararası satış ve ürün geliştirme ofisi ağımız müşterilerimize yakın olduğumuzu, ihtiyaçlarını anladığımızı ve projelerine derinlemesine dahil olduğumuzu garanti etmektedir. Müşteri taleplerini takip edebilme ve en iyi çözümleri bulabilme becerimiz güçlü yanlarımızdan birisi. Yüksek seviyeli hizmeti garanti etmeye, özellikle müşterinin ihtiyaçlarına ve iş modeline göre değiştirilebilen lojistik çözümlerimiz söz konusu olduğunda fazladan özen gösteriyoruz.”

Riga Wood huş kontrplak ürün portföyünde büyüklük ve kalınlıktan başlayarak, uygulama amaçlarına göre uyarlanmış özel yapımlar ve kaplamalara kadar, ürünlerin nasıl özelleştireceklerine dair sayısız ürün ve seçenek çeşidi bulunduğunun altını çizen Acar, Türkiye pazarı hakkında şu değerlendirmeyi yaptı:

Ağır karayolu taşımacılığı ve ağır inşaat endüstrilerinde yüksek talep var

“Türkiye 85 milyonluk nüfusuyla, devasa pazar. Bize özellikle inşaat ve nakliyat endüstrilerinde pek çok fırsat sunulmaktadır. 10 yıllardır ağır nakliyat endüstrisindeyiz ve Türkiye ve Avrupa’nın önemli oyuncularıyla iş birliği yapıyoruz. Birlikte bölgede pazarın nasıl değiştiğine ve bu şirketlerin nasıl geliştiğine ve pazarın ihtiyaçlarına ayak uydurduklarına ve sadece Türkiye’de değil, aynı zamanda AB’deki komşu ülkelerde de önemli oyuncular haline geldiklerine tanıklık ediyoruz. Ağır inşaat sanayiyle ilişkili olarak, huş ağacı kontrplak plywood malzemesi ve iskele/kalıp kurulumunda en çok istenen seçenek olmaya devam ediyor. Bazı endüstrilerde, pazarda huş ağacı kontrplağın olmaması onları alternatif malzemelere aramaya zorlamıştı. Yine de, huş ağacı kontrplağın benzersiz mekanik özellikleri ve bazı endüstrilerin özgünlükleri Riga Wood’un huş ağacı kontrplaklarının gördüğü rağbeti garanti etmektedir.”

Müşterilerle uzun süreli ilişkilerin temel taşı – sözümüzü tutarız

“Sözümüzü tutuyoruz ve uzun süreli başarılı bir iş birliğinin temel taşı olan karşılıklı güveni oluşturuyoruz” diyen Acar, “Dahil olan bütün taraflar için en iyi çözümlere karar verirken ve ararken esnekliği sürdürmek yaşamsal önemdedir” dedi.

Beyhan Acar, Türkiye ve Orta Doğu’nun büyüklükleri ve ekonomik ve jeopolitik konumları nedeniyle hızla değişebilen dinamik pazarlar olduğuna işaret ederek, ithalatı kolaylaştıran veya yavaşlatan etkenler olabildiğine işaret ederek, süreçlerde esneklik sağladıklarını vurguladı.

“Latvijas Finieris ve Riga Wood ile müşterileri arasındaki iş birliği bir anlaşmanın bağlanmasının ötesine geçmektedir” diyen Acar,  Türkiye ve Suriye’deki üzücü depremin gruptaki herkesi şok ettiğini ve kayıtsız kalamadıklarını söyledi. Bu nedenle geçici sığınakların inşası için 50 bin euro Euro değerindeki huş ağacı kontrplağın yollanması kararı aldıklarını açıklayan Acar, “Bize göre, iş bir sözleşmeden daha fazlasıdır. İş birliği hedefe ulaşılmasına yardımcı olur” şeklinde açıklamalarını tamamladı.

Üye Firmalarımız

Arama kelimesini yazın ve arama yapın

Shopping Cart